Mijn trots (L)

Mijn trots (L)

donderdag 20 oktober 2011

Weer wat dingen gemaaktDe tuturial van dit kaartje vond ik hier: http://doodledivasnetherlands.blogspot.com/2011/03/tutorial-taart-met-kaarsjes-kaart.html het is dus de bedoeling dat er een klein doosje naast gemaakt wordt en vervolgens kan hij verstuurd worden. Ik vond hem zonder doosje leuker dus die van mij kan niet verstuurd worden ;)2 opmerkingen:

Angela zei

hoi hoi
ik zag dat je ook gaat meedoen aan de swap op het SA forum, leuk! Ook zag ik dat onze dochters praktische even oud zijn (Skylar is van 18 april) én dat we niet eens zo ver van elkaar wonen (ik woon in Leusden en mijn schoonouders in soesterberg). Grappig zeg!
Prachtig mooie lo heb je gemaakt van Olivia, hoop dat je het niet erg vindt dat die in mijn "jatmap" beland als inspiratie!!!
liefs
angela

Belinda zei

Die kaart met die lege plakbandrol vind ik geniaal maar eerlijk gezegd vind ik die kaart met die kaarsjes erop ook geweldig! Jammer dat je er niet bij vermeld hoe je die gemaakt hebt, ben ik best wel nieuwsgierig naar. Kan-ie ook nog dichtgeklapt worden voor verzending?
Groetjes, Belinda